Vizyon & Misyon

Misyon

 Meslek Yüksekokulumuz bilimsel, kültürel ve sosyal alanda değişime duyarlı, yenilikçi, araştırıcı, sorgulayıcı, çözümleyici düşünce yapısında, değişen dünya koşullarında topluma liderlik yapabilecek, bölge kalkınmasında ve gelişmesinde etkin bir rol oynamayı görev edinmiş, insani değerlere saygılı bireyler yetiştirmeyi, bilgiye ulaşarak, bilgiyi üreterek, paylaşarak ve hayata dönüştürerek; toplumun yaşam boyu eğitim ve gelişme sürecine katkıda bulunmayı görev edinmiştir.

 

 Vizyon 

 Meslek Yüksekokulumuz, bilim ve teknolojiden, sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede faaliyetlerini sürdüren, girişimci insan kaynağı yetiştiren, iş dünyasının değişen talep koşullarına duyarlı, topluma hizmeti ile ulusal ve uluslararası düzeyde saygın ve öncü bir meslek yüksekokulu olmaktır.

 

YENİÇAĞA YAŞAR ÇELİK MESLEK YÜKSEKOKULU TEMEL DEĞERLERİ

Öğrenme Merkezli Olmak

Öğrencilerimizde öğrenme ihtiyacı ortaya çıkarmak suretiyle öğrenme konusunda istekli olmalarını sağlamak

Ortak Akıl ve Katılımcılık

Çalışanlarının bireysel özellik ve ideallerini koruyarak her kademede yönetim süreçlerine katılmasını sağlamak ve tüm paydaşlarının görüş ve düşüncelerine değer vermek.

Etik Değerlere Bağlılık

Okulumuz bünyesinde gerçekleştirilen kurumsal ve bireysel tüm faaliyetlerde hukuksal, bilimsel ve ahlaki değerlere uymak.

Girişimcilik ve Yenilikçilik

Özgüveni yüksek, yeni fikirlere açık bireyler yetiştirerek katma değeri yüksek yeni ürün ve hizmetler üretmek.

Toplumsal Katkı

Eğitim-öğretim faaliyetleri ve araştırma çıktılarıyla toplumsal kalkınmaya destek olmak.

Kurumsal Aidiyet

Çalışanların ve öğrencilerin memnuniyetlerini artırarak kurumsal kültürü geliştirmek ve aidiyet duygularını güçlendirmek

Kalite

Eğitim ve Kurumsal yönetim iş süreçlerini, kalite standartlarına uygun bir şekilde yürütmek suretiyle güvence altına almak