Müdürden Mesaj


Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK
Meslek Yüksekokul Müdürü

Geleceğimizin teminatı sevgili gençler;
Yurdumuzun dört bir köşesinden İlçemize Meslek Yüksekokulumuza bir meslek sahibi olmak için geldiniz. Biz de; tüm personelimiz, Öğretim elemanları ve okul müdürü olarak amacımız sizlere öncelikle huzurlu ve yeterli fiziki donanıma sahip bir eğitim-öğretim ortamı sağlamakla beraber çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve tecrübeyi kazandırarak sizleri mezun etmektir.
Geleceğimizin şekillenmesinde önemli bir rol üstlenen bu eğitim yolculuğunda, sizlerin başarısı ve refahı bizim her daim önceliğimizdir. Eğitim-öğretim sürecinde karşılaştığınız her türlü zorlukta yanınızda olduğumuzu unutmayın. Sizlerin gelişimi ve başarısı, bizlerin en büyük gurur kaynağıdır.Sizlerden ricam, öğretim elemanlarımızın tavsiye ve telkinlerine uyarak derslere devam ederek düzenli çalışmalısınız. Öğrenme sürecine olan bağlılığınızı ve disiplininizi korumanızdır. Zorluklar karşısında pes etmemeniz ve hedeflerinizden asla vazgeçmemenizdir. Öğretim elemanlarımız ve danışmanlarımızın da desteğiyle, her birinizin potansiyelini en üst seviyede gerçekleştireceğine inanıyoruz. Unutmayın, başarı sabır, çalışma ve azimle mümkündür. Sizlerde bu nitelikleri taşıyorsunuz. Birlikte çalışarak, hedeflerinize ulaşmanızda sizlere yardımcı olmak için buradayız.Birlikte, bu süreci aşacağımıza olan inancımızı canlı tutuyoruz.
Karşılıklı özveri sayesinde başarılı bir eğitim–öğretim dönemi geçireceğimize inanıyor, başarılar diliyorum. Sizlere başarılar, sağlık ve mutluluk dolu bir eğitim dönemi dilerim.