Bolu Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

29 Şubat 2024 Perşembe

Meslek Yükseokulumuza Bolu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görev yapan Gıda Teknolojisi Öğretmenleri Ayşe Sena KORKMAZ ve Elif KAYATAŞ, YKS'ye hazırlanan Gıda Teknolojisi Öğrencileri ile birlikte Meslek Yüksekokulumuzu tanımak amacıyla ziyarete geldi. Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Uğur SOYKAN, Dr. Öğr. Üyesi Eda Öndül KOÇ'un katılımıyla Meslek Yüksekokulumuza ziyarete gelen öğrencilere Konferans Salonunda Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı, Meslek Yüksekokulumuzda faydalanılabilecek aktiviteler, derslerin işlenişi, iş olanakları hakkında detaylı bilgiler verdi. Tanıtım konuşmasından sonra Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Uğur SOYKAN, ziyaretimize gelen öğrencilere Meslek Yüksekokulumuz bünyesindeki öğrencilerimizin faydalandığı derslikleri ve gıda laboratuvarlarını tanıttı. Ziyaretimize gelen Bolu Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.