Meslek Yüksekokulumuzda Dörtdivan-Yeniçağa Halk Kültürü Sempozyumu’nun Hazırlıkları İçin Toplantı Yapıldı

22 Şubat 2024 Perşembe

Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda Üniversitemiz Bolu Halk Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAMER) tarafından düzenlenecek Dörtdivan-Yeniçağa Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu’nun hazırlık çalışmaları kapsamında sempozyuma katkı verecek paydaşlar toplantı yaptı. Toplantıya; Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Düzgün, Yeniçağa Kaymakamı Mehmet Kaan Kini, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, Yeniçağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Kavuncu, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahattin Öztoprak, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Uğur SOYKAN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Veli Başaranol, Meslek Yüksekokul Sekreteri Murat Memiş, akademik ve idari personellerimiz, BAMER yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Toplantıda açılış programı, Meslek Yüksekokulumuzda Sempozyum için yararlanılabilecek alanlar, akademik bildiri ve oturumlar, paydaş kurumlar arası iş bölümü ve benzeri konularda fikir alışverişinde bulunuldu.