Meslek Yüksekokulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Toplantısı Yapıldı

20 Şubat 2024 Salı

Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulumuzda 20.02.2024 tarihinde okulumuz bünyesindeki konferans salonunda akademik toplantı düzenlendi. Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK tarafından yapılan sunum ile başlayan toplantıya Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Uğur SOYKAN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Veli BAŞARANOL, akademik ve idari personeller katıldı. Toplantıda geçtiğimiz yıllarda Meslek Yüksekokulumuz tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, 2024 yılı içinde hangi projelerin planlandığı konuşuldu. Akademik Personellerin soru ve önerileri eşliğinde devam eden toplantı fotoğraf çekimleriyle son buldu. Katılım sağlayan bütün personellerimize teşekkür ederiz.