BAMER Yönetim Kurulu Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

12 Ocak 2024 Cuma

Üniversitemiz Bolu Halk Kültürü Araştırma Merkezi (BAMER) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Azize AKTAŞ YASA ile BAMER Yönetim Kurulu Üyeleri, Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanan Yeniçağa ve Dörtdivan Halk Kültürü Sempozyumu için 12.01.2024 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Ziyaret sırasında incelemelerde bulunan BAMER Yönetim Kurulu Üyeleri, sempozyuma verilebilecek katkılar üzerinde Meslek Yüksekokul Yönetimimiz ile fikir alışverişinde bulunarak, yapılabilecek etkinlikler üzerinde planlamalar yapıldı. Ziyaretimize gelen BAMER Yönetim Kurulu Üyelerini Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Veli BAŞARANOL ve Meslek Yüksekokulu Sekreteri Murat MEMİŞ karşılayarak, Meslek Yüksekokulumuzun sürece tam destek vereceğini belirttiler. Ziyaret fotoğraf çekimleriyle son buldu.