Yeniçağa İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Kaan KİNİ Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

24 Ocak 2024 Çarşamba

İlçemiz Kaymakamı Sayın Mehmet Kaan KİNİ, Meslek Yüksekokulumuzu 19.01.2024 tarihinde ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Meslek Yüksekokulumuzu daha yakından tanımak ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgi almak amacıyla incelemelerde bulunan Sayın Yeniçağa Kaymakamımız Mehmet Kaan KİNİ, Okul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Veli BAŞARANOL ile eğitim süreci, akademik başarılar, gelecek projeler ve öğrencilerimizin kariyer olanakları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Kaan KİNİ'nin okulumuzu ziyaretinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.