04 Haziran 2024 Salı
04.06.2024 tarihinde AROMSA Şirketinden Duyusal Analiz Müdürü Büşra Hantal, AR-GE Tuzlu Uygulama ve Tartım Şefi Şevket Çalışkan ve Tatlı Aroma Uzmanı Mustafa Karadağ Meslek Yüksekokulumuz bünyesindeki gıda laboratuvarında çalışma yaptı.
Laboratuvarımızdaki cihazla portakal aroması tozu üreten AROMSA ekibi, Doç Dr. Uğur Soykan ve Gıda İşleme Bölümü Öğrencileri tarafından büyük ilgi ile takip edildi. Doç Dr. Uğur Soykan, AROMSA ekibine Gıda Laboratuvarında kullanılan diğer teknolojileri ve Meslek Yüksekokulumuzdaki imkanlar hakkında bilgilendirme yaptı. Öğrencilerimizin dersi kavrama ve gelecekteki kariyerleri noktasında büyük fayda sağlayan etkinlik, soru cevap ve fotoğraf çekimleri ile son buldu.