Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu’nda büyük bir coşku ile mezuniyet sevinci yaşandı. Düzenlenen törende 133 öğrenci mezuniyet belgelerini aldı. Okul bahçesinde düzenlenen tören, Yeniçağa Kaymakamı Mehmet Naim Akgül, AİBÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Erol Ayaz, Belediye Başkanı Recayi Çağlar, okulumuzun banisi ve hayırsever iş adamı Yaşar Çelik, Bolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Lök, üniversitemiz öğretim görevlileri, öğrenciler, öğrenci aileleri ve basın mensuplarının katılımlarıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından okulumuz İnşaat Teknolojisi Programı öğretim üyesi ve Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Bahattin Öztoprak selamlama konuşmasını yaptı. 2016-2017 eğitim öğretim yılının 6. dönem mezuniyet yılı olduğunu ifade ederek,   bu önemli günümüzde sevincimizi ve mutluluğumuzu paylaşmak amacıyla aramızda olan tüm katılımcılara teşekkür etti. Öztoprak mezun olan öğrencilere hitaben “Her ne iş yapıyorsanız yapın işinizi severek yapın. Elinizden gelenin en iyisini yapın. İşinize yüreğinizi katın. Başkalarına faydalı, dürüst, ahlaklı özellikle çalışkan olun.” diyerek yepyeni bir yaşam sürecinin öğrencilerimizi beklediğini ifade etti. Öztoprak ayrıca 2010-2011 eğitim öğretim yılında açılmış olan okulumuzun bu güne kadar toplam 410 mezun verdiğini belirterek 2016-2017 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamladıklarını belirtti. Programının devamında 2016-2017 mezunları adına okulumuz öğrenci temsilcisi İlhan doğan ve Dış Ticaret Programı öğrencisi Gizem Kazancı konuşmalarını yaptı. Doğan ve Kazancı konuşmasında kendilerinin yetiştiren değerli hocalarına ve her zaman destekleyen ailelerine teşekkürlerini dile getirdiler. Protokol konuşmalarının ardından Bolu Çimento Sanayi A.Ş.’nde Beton Teknolojisi alanında uygulamalı eğitimlerini tamamlayan İnşaat Teknolojisi Programı 1. sınıf öğrencilere sertifikaları verildi.

Meslek Yüksekokulumuzun Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi, İnşaat Teknolojisi, Lojistik ve Dış Ticaret Programlarından mezun olan tüm öğrencilerimize mezuniyet belgelerinin verilmesinden sonra öğrencilerimiz protokol üyelerinin de katılımlarıyla keplerini atarak mezuniyetlerini kutladılar. Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Bölümünde okuyan ve mezuniyet coşkusu yaşayan 42 yaşındaki Zeliha Tanrısever ise diplomasını hayırsever iş adamı Yaşar Çelik'ten aldı. Törende daha sonra katılımcılara Üniversitemiz tarafından ikram edilen kokteyle geçildi. Törenin ardından tüm öğrencilerimiz ve katılımcılar müzik eşliğinde eğlenerek mezuniyetlerini kutladılar.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu © 2017 Sayfa Başı