Yeniçağa Yaşar Çelik Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden öğrencileri;  Okul Müdürü Harun KUTAN Okul Müdür Yardımcıları Fırat YAVUZ ve Nurşen GÜMÜŞ İBÜK ile çok değerli Öğretmenleri eşliğinde 29.02.2016 Pazartesi günü yüksekokulumuzu gezdi. Bolu’nun İlk Lojistik Lisesi olma adımlarıyla yola çıkan okul öğrencilerine detaylı bilgiler verildi.Gerçekleştirilen ziyaret sırasında Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret eden öğrenciler ileride eğitim almak istedikleri Lojistik Bölümü hakkında kendileri için düzenlenen konferansa  katıldılar.Konferans Salonunda, Öğretim Görevlisi Gülriz Hande YILMAZ Lojistik sektör bilgileri paylaşarak bölüm hakkında bilgiler verdi.Okul ve kampüs gezisinin ardından ziyaret sona erdi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu © 2017 Sayfa Başı