Üniversite öğrencilerinin lojistik sektörünün tarihi , gelişimi ve sorunlarına farklı boyutlardan bakmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen konferansa, Nida Nalçacı (Nalçacılar Uluslararası Nakliyat A.Ş ), Ömer Gülen (UND yönetim kurulu üyesi) , Belgin Yavuz (Bin Medya) ve Sercan Alben (Oyuncu/Yönetmen ve Yazar) konuşmacı olarak katıldı.

Abant İzzet Baysal Kongre Merkezi’ndeki Yeşil Salon’da 27 Nisan 2015 Pazartesi günü yapılan konferansa Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Yaşar Çelik Vakfı (YAÇEV) Başkanı Ahmet Kızıltan, UND Bolu Bölge Temsilcisi Nusret Özarslan, Üniversite öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konferansta, Nida Nalçacı, lojistiğin tarihi gelişimi; Ömer Gülen, Türkiye’deki lojistik sektörü; Belgin Yavuz, iş hayatında iletişim; Sercan Alben, Türkiye’de tiyatro ve yazarlık üzerine çeşitli bilgiler verdi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu © 2017 Sayfa Başı