Kökez ve Keskinkartal & Ulu Uluslararası Nakliyat'a Teknik Gezi Düzenlendi.

21 Aralık 2022

Meslek yüksekokulu Genç Lojistikçiler Topluluğu öğrencileri, UND Bolu Bölge temsilciliğine, Kökez ve Keskinkartal & Ulu Uluslararası Nakliyat şirketlerine 20 Aralık 2022 tarihinde Öğr. Gör. Erol Geçici’nin sorumluluğunda teknik gezi düzenledi.

İlk olarak öğrenciler Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) Bolu Bölge temsilciliğini ziyaret ettiler. UND Bolu Bölge Temsilcisi Nusret Özarslan derneğin görevi, sorumluluğu ve işleyişi hakkında bilgiler verdi. İkinci olarak Kökez Uluslararası Nakliyat A.Ş yönetim kurulu başkanı Yılmaz Özbakırcı tarafından öğrencilere yurt içi ve yurtdışı taşımacılıktaki operasyonel süreçler anlatıldı. Üçüncü olarak Keskin Kartal & Ulu Uluslararası Nakliyat Ltd. Şti. şirket müdürü Necati Özmen ise yaş meyve ve sebze taşımacılığı hakkında bilgiler verdi.

Son olarak organize sanayi bölgesinde yer alan Kökez Nakliyat garajı gezildi. Yetkililer tarafından dorse yüklemesi, yükün sabitlenmesi ve aracın mühürlenmesi anlatıldı. Gezi toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.