Spazio Akıllı Depo Sistemleri A.Ş. yetkilileri tarafından okulumuzda Seminer Düzenlendi

21 Aralık 2022

Yüksekokulumuz konferans salonunda 21.12.2022 tarihinde Spazio Smart Warehouse Solutions A.Ş. tarafından 'Akıllı Depolama Çözümleri' konulu bir seminer düzenlenmiştir. Seminer Depolama ve Dağıtım Yönetimi ders sorumlusu Öğretim Görevlisi Gülriz Hande Yılmaz tarafından koordine edilmiştir. Seminere okulumuz Lojistik ve Dış Ticaret bölümü öğrencileri ile öğretim elemanları katılım göstermiştir.

Firmanın Genel Müdürü Mehmet Yılmaz raf sistemleri ile depo planlaması ve tasarımı konularında öğrencilerimize bilgilerini aktarmıştır. Depo projelerinden örnekler anlatan Yılmaz, en doğru tasarımı müşterilerin isteklerine göre düzenlediklerini ifade etmiştir. Depolama çözümlerini yatay metrekareler üzerine değil, dikey tasarlamanın günümüz lojistik ve e-ticaret dünyasındaki önemini vurgulanmıştır. Pandemi ile birlikte sektörün geliştiğini, zamanın müşteriler için önemli olduğunu ve bu zaman yarışında doğru depolama hamleleri ile rekabette öne çıkılabileceğini belirtmiştir. Aynı zamanda öğrenci arkadaşlarımıza işi öğrenmek adına her şeyden önce istekli olmaları gerektiğini tavsiye etmiştir.

Firmanın Pazarlama Uzmanı İsmail Kasongo ise; öğrencilerimize global fırsatları kaçırmamak için yabancı dil bilmenin önemini vurgulayarak, gelecek hedeflerini şimdiden belirlemeleri gerektiği ile ilgili tavsiyelerde bulunmuştur.

Firma aynı zamanda 2019 yılında okulumuzda kurulan Lojistik Simülasyon Laboratuvarına, derslerde kullanılmak üzere örnek bir Raf Sistemi yapacağı sözü vererek semineri tamamlamıştır.

Seminere katılım gösteren öğrencilere firma tarafından Katılım Belgesi verilecektir.

Spazio Smart Warehouse Solutions A.Ş. yetkililerine, okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.