TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bolu İl Temsilcisi Yük. Müh. Cem KÖSEMECİ Gıda İşleme Bölümü Öğrenciyle Buluştu.

26 Ekim 2022

Meslek Yüksekokulumuzun Gıda İşleme Bölümü Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı öğrencilerinin faaliyetlerini yürüttüğü Gıda Kontrol Topluluğu, program öğrencileri için TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bolu İl Temsilcisi Yük. Müh. Cem KÖSEMECİ ile 26.10.2022 tarihinde bir söyleşi programı düzenledi. Programa Gıda İşleme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Uğur SOYKAN, Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Eda ÖNDÜL KOÇ ve bölüm öğrencileri katıldı. Programda Sayın KÖSEMECİ, gıda güvenliği, gıda israfı, gıda alanında yanlış bilinen doğrular, yöresel ürünlerin coğrafi işaret alması, Türkiye'deki coğrafi işaretli ürünler, Türkiye'de gıda sektörü, Cumhuriyet tarihinde gıdaların dünyaya nasıl tanıtıldığı hakkında öğrencilerimize ayrıntılı bilgiler verdi. Ayrıca, Sayın KÖSEMECİ, kendi mesleki deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşarak öğrencilerimizin mesleklerini daha iyi anlamalarını sağladı. Program, öğrencilerimizin soruları ve fotoğraf çekimleriyle son buldu. Sayın KÖSEMECİ'ye Gıda İşleme Bölümü Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı öğrencileri için yapmış olduğu bu söyleşiden dolayı teşekkür ederiz.