LODER Yönetim Kurulu üyesi ve KeyLine Lojistik Hizmetler Ltd.Şti. sahibi Dr. Kayıhan Ö. Turan Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulundu.

20 Ekim 2022

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulumuza  20.10.2022 tarihinde LODER (Lojistik Derneği) Yönetim Kurulu üyesi  ve KeyLine Lojistik Hizmetler Ltd.Şti. sahibi Dr. Kayıhan Özdemir Turan ziyarette bulunmuştur.  Okulumuza yeni açılacak bölümler, ve LES çalıştayları kapsamında Lojistik programında bu dönem uygulanmaya alınan 3+1 Eğitim sistemi hakkında istişare edilmiş ve gelecek dönemler için işbirliği sağlama sözü alınmıştır.

Dr. Kayıhan Ö. Turan eğitim öğretimi devam eden Lojistik 1. ve 2. Sınıf öğrencilerimize çalışma hayatını ve  sektörden değerli bilgilerini aktarmıştır. Dr. Turan özellikle yabancı dilin önemi, ülkemizin coğrafi konumunun lojistik sektöründeki yeri, çalışma hayatında iletişim ve bağlantıların önemsenmesi gerektiği ile ilgili sektör deneyimlerini aktarmış, söyleşi soru-cevap bölümü ile tamamlanmıştır. Yaklaşık 1,5 saat süren ziyarete Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Veli BAŞARANOL, Yüksekokul Sekreteri Murat MEMİŞ, Lojistik Programı Başkan V. Öğr. Gör. Sibel TEKMEN ve Öğr. Gör. Gülriz Hande YILMAZ eşlik etmişlerdir. Ziyaret, öğrenciler ile toplu fotoğraf çekimi ve Lojistik Similasyon laboratuvarının gezilmesi ile sona bulmuştur.

Kendilerine okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.