GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN STAJ MÜLAKAT TARİHLERİ BELLİ OLDU !!!

26 Eylül 2022

2022 Yılı Yaz Döneminde işletmelerde staj yapan Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı öğrencilerinin staj mülakat tarihleri belli oldu. Staj mülakatı ile ilgili olarak dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıda belirtilmiştir;

• Aşağıdaki listede ismi sarı ile işaretlenen öğrenciler 12 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 10.00'da online olarak staj sınavına gireceklerdir.
  • Bu listede adı bulunan öğrenciler staj dosyalarını ve kapalı zarf içerisinde işveren raporunu 07 Ekim 2022 Cuma mesai bitimine kadar Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokuluna danışmanı adına kargo ile gönderilmiş olmalıdır.
  • Öğrenciler staj dosyalarındaki tüm bilgileri eksiksiz olarak doldurmuş olmaları gerekmektedir.
  • Listede adı bulunan öğrenciler belirtilen saatte hazır olarak beklemeli ve sıra kendisine geldiğinde kendisine gönderilen bağlantı linki ile sınava girmelidir.
  • Staj dosyası elimize ulaşmayan veya mülakata gelmeyen öğrencinin stajı başarısızsayılacaktır.
  • Sınavlar aşağıdaki öğrenci sırasına göre yapılacaktır.

S.N.

Busenur Yıldız

Nisanur Çalışkan

Nurdan Ulusoy

• Aşağıdaki listede ismi mavi ile işaretlenen öğrenciler 12 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 13.30'da Meslek Yüksekokulumuzda yüz yüze olarak staj sınavına gireceklerdir.
  • Öğrencilerimiz staj mülakatına gelirken yanlarında staj dosyalarını ve kapalı zarf içerisinde işveren raporunu yanlarında getirmeleri gerekmektedir.
  • Mülakata gelmeyen öğrencinin stajı başarısız sayılacaktır.

İsim Soyisim

Kerem Sarı