Bolu Gençlik ve Spor İl Müdür Sn. Emrullah GÜLER ve Yeniçağa Kaymakamı Sn. Bilal ÇELİK Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.

10 Eylül 2022

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Emrullah GÜLER ve Yeniçağa Kaymakamı Sn. Bilal ÇELİK Meslek Yüksekokulumuzu 08.08.2022 tarihinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında Meslek Yüksekokulumuzun sorun ve ihtiyaçlarına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK, Sn. GÜLER ve Sn. ÇELİK'e  okulumuz öğrenci sayıları, fiziki kapasitesi ve personel hakkında bilgiler verdi. Bolu Gençlik ve Spor İl Müdür Sn. Emrullah GÜLER ve Yeniçağa Kaymakamı Sn. Bilal ÇELİK'e bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.