YENİÇAĞA YAŞAR ÇELİK MESLEK YÜKSEKOKULU 2021-2022 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI.

03 Haziran 2022

Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu 11. dönem mezunlarını verdi.

2021-2022 eğitim öğretim döneminde mezun olan öğrencilerimiz, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kültür Merkezinde düzenlenen törenle uğurlandı. Törene; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Aydın HİM,Yeniçağa Yaşar Çelik M.Y.O. Müdürü  Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK, Yeniçağa Yaşar Çelik M.Y.O. Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Uğur SOYKAN ve Öğr. Gör. Veli BAŞARANOL, Yeniçağa Yaşar Çelik M.Y.O. Sekreteri Murat MEMİŞ, Üniversitemiz Daire Başkanları, Uluslararası Nakliyeciler Derneği Bolu Temsilcisi Nusret ÖZARSLAN, Yeniçağalı İş İnsanları Şerafettin NALÇACI ve Erdoğan YARDIMCI, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende mezunlar adına açılış konuşmasını Lojistik Programı öğrencisi Rümeysa UZUN yaptı. UZUN  "Biz biliyoruz ki her öğrenci derslerine giren hocalarından bir parça katar kendine. Artık hocalarımızdan kendimize kattığımız bu parçalarla ülkenin dört bir yanına yayılıp mesleğimizi icra etmeye hazırız. Bu sebeple kıymetli mezun arkadaşlarım, meslek hayatınızda her zaman hedefleriniz olsun. Hedeflerinize doğru ilerleyin. Bu süreçte önümüze bir sürü engel çıkacak. Bize düşen yılmamaktır. Bize düşen işimizi severek yapmaktır.Ayrıca, yalnız üniversite hayatımızda değil, tüm yaşamımız boyunca, en büyük teşekkürü bir karşılık beklemeden hem maddi hem manevi bize destek olan, sevgilerini esirgemeyen kıymetli ailelerimiz hak ediyor. Ben, tüm mezunlar adına, her zaman olduğu gibi bugün burada da bizi yalnız bırakmayan, bize sonsuz güvenen, zorlu hayat mücadeleleri vererek bizi bugünlere getiren, başarılarımızın asıl mimarları kıymetli ailelerimize çok teşekkür etmek istiyorum. Değerli ailelerimiz, şunu unutmayın ki, bu gün burada olduğu gibi tüm hayatımız boyunca sizi her zaman gururlandıracağız. Haklarınız ödenmez." şeklinde konuştu.

Meslek Yüksekokulumuzdan sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Aydın HİM yaptığı konuşmalarında, Meslek Yüksekokulumuzdaki aktif programlar hakkında bilgi vererek, tüm mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında kendilerini geliştirmeye yönelik çok çalışmaları gerektiğini ve daha girişimci davranmaları gerektiğini ifade etti. Ayrıca, tüm katılımcılara ve mezun öğrencilerimizin ailelerine de teşekkür etti.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK yapmış olduğu konuşmalarında ise okulumuz hakkında misafirlerimize ayrıntılı bilgi verdi. Ayrıca, ÖZTOPRAK "Değerli mezunlarımız, bugünden itibaren yepyeni bir yaşam süreci  sizi  bekliyor. Her şeyden önce hak edeceğiniz diplomalar size aynı zamanda çok önemli sorumluluklar yüklüyor. Dünyada ve ülkemizde olup bitenleri izleyerek kendinizi yenilemek, yeni bilgiler öğrenmek, kendinizi sürekli olarak geliştirmek bu sorumlulukların başında geliyor. Ne iş yapıyorsanız  yapın, işinizi  severek yapınız,  elinizden gelenin en iyisini yapınız, işinize  yüreğinizi katınız. Ülkemize, insanlığa faydalı, dürüst, ahlaklı özellikle çalışkan olunuz." şeklinde konuştu.

Tören dereceye giren öğrencilerin ödüllerini almasıyla devam etti. Yeniçağa Yaşar Çelik M.Y.O. birincileri Tülay SAYAR, Havva ALTUNDAŞ ve Muhammet KORKUT'a hediyelerini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Aydın HİM takdim etti. Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi, İnşaat Teknolojisi, Lojistik ve Dış Ticaret Programlarında dereceye giren öğrencilere ise teşekkür belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Son olarak da tüm programlardan mezun olan  öğrencimize ise teşekkür belgeleri Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanları tarafından verildi.  Tören, öğrencilerin kep atmasıyla, fotoğraf çekimleriyle ve ikramlarla son buldu.