< < YENKAV Yöneticileri, Yeniçağa Halk Eğitim Müdürü ve Yeniçağalı İşadamları Meslek Yüksekokulumuza Ziyarette Bulundu !!!

17 Ocak 2022

Yeniçağa Kültür, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (YENKAV) Başkanı ve YAÇEV Mütevelli Heyet Üyesi Mustafa Erdoğan, Yeniçağa Halk Eğitim Müdürü İdriş KELEŞ, Yeniçağa Eski Belediye Başkanı İbrahim SOYSAL, İşadamı/Mali Müşavir Halit YILDIZ ve Emekli Din Görevlisi Mehmet Ali AYBAR Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK’ı ziyaret ettiler.

Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK konuklarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.