Yeniçağa Belediye Başkanı Sn. Recai ÇAĞLAR Meslek Yüksekokulumuzdaki Öğrencilerle Buluştu.

30 Aralık 2021

Meslek Yüksekokulumuzda eğitim-öğretimlerine devam eden öğrencilerin Yeniçağa'da yaşamış olduğu sorunları belirlemek, bu sorunlara çözüm bulmak ve öğrencilerilerimizin taleplerini dinlemek amacıyla Yeniçağa Belediye Başkanı Sn. Recai ÇAĞLAR Meslek Yüksekokulumuzdaki öğrencilerimizle buluştu. Yaklaşık 1,5 saat süren toplantıya Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Uğur SOYKAN ve Öğr. Gör. Veli BAŞARANOL, Yüksekokul Sekreteri Murat MEMİŞ, Öğr. Gör Ayhan TERZİBAŞ ve okulumuz personelleri katıldı. Sn. Recai ÇAĞLAR öğrencilerimizden gelen istekleri dikkatlice dinleyerek çözüm odaklı çalışmaların başlayacağının sözünü verdi. Toplantı, fotoğraf çekimleri ve Sn. Recai ÇAĞLAR'ın öğrencilerle yemek yemesinden sonra son buldu.