ZORUNLU YAZ STAJLARINI ÖDEV ŞEKLİNDE YAPACAK OLAN ÖĞRENCİLERİNİN ÖDEV KONULARI BELLİ OLDU !!!

29 Temmuz 2021

Pandemi dolayısıyla zorunlu yaz stajı için işletme bulamayan öğrencilerin Staj Projesi hazırlayarak stajlarını tamamlayabilecekleri daha önceki duyurularımızda belirtilmişti.

Bu kapsamda Meslek Yüksekokulumuza dilekçe ile başvuran öğrencilerin zorunlu yaz stajları için Staj Proje Ödevleri Konularını aşağıdaki bağlantılardan öğrenebilirler. Öğrenciler ayrıca aşağıda belirtilen hususlara da dikkat etmelidir;

1-Öğrenciler tüm sayfaları imzalanmış fiziki bir Staj Projesi hazırlamalıdır.

2-Öğrenciler, fiziki olarak hazırlanmış Staj Projesi ile birlikte "Staj Ödevi Talep Dilekçesi" formunun aslını (imzalanmış bir şekilde) da göndermelidir.

3-Staj Projesi hazırlayarak zorunlu yaz stajlarını tamamlayan öğrencilerin değerlendirmeleri ilgili staj komisyonu tarafından yapılacak olup, sonuçlar ilan edilecektir.

4- Staj Projesi hazırlanırken ödev değerlendirme uyarılarına ve ödev kapsamına dikkat ediniz.