ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE ! ZORUNLU YAZ STAJI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURUDUR!!!

11 Mayıs 2021

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE ! ZORUNLU YAZ STAJI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !

Öğrencilerin dikkatine!

Yalnızca 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı  yaz dönemi için geçerli olacak zorunlu yaz stajı ile ilgili olarak;

• Meslek Yüksekokulumuzda eğitim ve öğretimlerine devam eden tüm programlardaki birinci (1.) ve ikinci (2.) sınıf öğrencileri zorunlu yaz stajlarını öğrencilerin staj yeri bulabilmesi durumunda 2 Ağustos 2021 - 13 Eylül 2021 tarihleri arasında işletmelerde yapabilirler. İşletmelerde stajlarını tamamlayacak olan öğrenciler danışmanıyla iletişime geçmelidir.
  • Yüksekokulumuzda eğitim ve öğretimlerine devam eden tüm programlardaki birinci (1.) ikinci (2.) sınıf öğrenciler staj yeri bulamaması durumunda zorunlu yaz stajlarını "Staj Projesi" hazırlayarak tamamlayabilirler.
  • Zorunlu yaz stajını Staj Projesi hazırlayarak tamamlamak isteyen öğrenciler aşağıda verilen "Staj Projesi Talep Dilekçesi" doldurup imzalayarak  20 Temmuz 2020 tarihine kadar imzalı halde posta, faks ya da e-posta ile Müdürlüğümüze göndermelidir.
  • Staj Projesi hazırlamasının uygun olduğuna karar verilen öğrencilere program öğretim elemanları tarafından "Staj Projesi Ödevi" verilecektir. Ödevin içeriği ve kapsamı ilgili program Staj Komisyonu tarafından belirlenecek olup her öğrenci ödev aldığı öğretim elemanı ile iletişime geçecektir.
  • Öğrenciler tüm sayfaları imzalanmış fiziki bir staj dosyası (Staj Projesi) hazırlayarak ilgili program komisyonunca belirlenen tarihe kadar Müdürlüğümüze posta yoluyla göndermelidir.
  • Öğrenciler, fiziki olarak hazırlanmış Staj Projesi ile birlikte "Staj Ödevi Talep Dilekçesi" formunun aslını da göndermelidir.
  • Hem işletmede hem de Staj Projesi hazırlayarak zorunlu yaz stajlarını tamamlayan öğrencilerin değerlendirmeleri ilgili staj komisyonu tarafından yapılacak ve  sonuçlar Meslek Yüksekokulu web sayfamızda ilan edilecektir.

Posta adresi: BAİBÜ Yeniçağa Yerleşkesi Camiatık Mah. Sultan Reşat Cad. No:103 -14650 Yeniçağa / BOLU

Fax: 0 (374) 341 20 77