TRANSMAP LOJISTICS FİRMA YETKİLİSİ HÜSEYİN ÖZKAN YÜKSEKOKULUMUZ LOJİSTİK PROGRAMI ÖĞRETİM ELEMANLARINI ZİYARET ETTİ.

20 Haziran 2020

TransMap Lojistics firma yetkilisi Hüseyin ÖZKAN Meslek Yüksekokulumuzda bulunan Lojistik Programına ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Hüseyin ÖZKAN, Program Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sibel TEKMEN ve Program Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Erol GEÇİCİ'den program hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Ayrıca programdan mezun olan öğrencilerin istihdamı, öğrencilerimizin zorunlu stajları ve  Meslek Yüksekokulumuzda dış paydaş komisyonunun kurulması noktasında güçlü bağlantılar da kurularak hem Meslek Yüksekokulumuz hem de  Lojistik Programımız adına üniversite-sanayi işbirliği anlamında da önemli bir adım atmış oldu. Ayrıca, Meslek Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Veli BAŞARANOL da Meslek Yüksekokulumuz hakkında detaylı bilgi vererek, okulumuzun her daim özel sektör ile bağlantılarımızın güçlenmesi yönünde desteğe hazır olduklarını bildirdiler.

Meslek Yüksekokulumuza ziyaretinden dolayı Hüseyin ÖZKAN'a teşekkürlerimizi sunarız.