ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE ! İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ HAKKINDA DUYURU !

20 Haziran 2020

Koordinatörlüğümüz tarafından, staj yapma zorunluluğu bulunan öğrencilere yönelik İş  Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle, İBUZEM Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden verilecektir.

Staj yapma zorunluluğu olan öğrencilerimizin, İBUZEM duyuruları üzerinden verilen bilgilendirme doğrultusunda, eğitimlere kayıt olmaları gerekmektedir. Eğitimin tamamına katılan öğrenciler yeterlilik sınavına girmeye hak kazanacaktır.

Yeterlilik sınavında başarılı olanlar, Eğitim Katılım Belgelerini, yine sistem üzerinden alacaklardır.

Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü