ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE ! ZORUNLU YAZ STAJI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURUDUR.

04 Haziran 2020

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE ! ZORUNLU YAZ STAJI İLE İLGİLİ ÇERÇEVE BELLİ OLDU !

Öğrencilerin dikkatine!

Yalnızca 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı için geçerli olacak zorunlu yaz staj ile ilgili karar özetleri aşağıdaki gibidir;

• Meslek Yüksekokulumuzda eğitim ve öğretimlerine devam eden tüm programlardaki birinci (1.) sınıf öğrencileri zorunlu yaz stajlarını öğrencilerin staj yeri bulabilmesi durumunda 10 Ağustos 2020 - 18 Eylül 2020 tarihleri arasında yapabilirler.
  • Yüksekokulumuzda eğitim ve öğretimlerine devam eden tüm programlardaki birinci (1.) sınıf öğrenciler zorunlu yaz stajlarını Staj Projesi hazırlayarak tamamlayamazlar.
  • Yüksekokulumuzda eğitim öğretimine devam eden tüm programlardaki ikinci (2.) sınıf veya dönemi uzayan öğrencilerin zorunlu yaz stajları staj yeri bulabilmesi durumunda 10 Ağustos 2020 - 18 Eylül 2020 tarihleri arasında veya 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı dönem içinde veya ara tatilinde yapabileceklerdir. İşletmelerde stajlarını tamamlayacak olan öğrenciler danışman hocasıyla iletişime geçmelidir.
  • Sadece zorunlu yaz stajı için işletme bulamayan ikinci (2.) sınıf veya dönemi uzayan öğrenciler Staj Projesi hazırlayarak stajlarını tamamlayabileceklerdir.
  • Zorunlu yaz stajını Staj Projesi hazırlayarak tamamlamak isteyen öğrenciler aşağıda verilen "Staj Ödevi Talep Dilekçesi" formunu indirerek 20 Temmuz 2020 tarihine kadar imzalı halde posta, faks ya da e-posta ile Müdürlüğümüz göndermelidir.

Posta adresi: BAİBÜ Yeniçağa Yerleşkesi Camiatık Mah. Sultan Reşat Cad. No:103 -14650 Yeniçağa / BOLU

Fax: 0 (374) 341 20 77

• Staj Projesi hazırlamasının uygun olduğuna karar verilen öğrencilere program öğretim elemanları tarafından "Staj Projesi" ödevi verilecektir. Ödevin içeriği ve kapsamı ilgili program Staj Komisyonu tarafından verilecek olup her öğrenci ödev aldığı öğretim elemanı ile iletişime geçebilecektir.
  • Öğrenciler tüm sayfaları imzalanmış fiziki bir staj dosyası (Staj Projesi) hazırlayarak ilgili program komisyonunca belirlenen tarihe kadar Müdürlüğümüze posta yoluyla göndermelidir.
  • Öğrenciler, fiziki olarak hazırlanmış Staj Projesi ile birlikte "Staj Ödevi Talep Dilekçesi" formunun aslını da göndermelidir.
  • Hem işletmede hem de Staj Projesi hazırlayarak zorunlu yaz stajlarını tamamlayan öğrencilerin değerlendirmeleri ilgili staj komisyonu tarafından yapılacak olup, sonuçlar ilan edilecektir.