Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı Öğrencileri TADIM Gıda Mad. San. ve Tic. A.Ş.'ye teknik gezi düzenlendi.

12 Ocak 2020

Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Öğrencileri teknik gezilerine hız kesmeden devam ediyor.

Meslek Yüksek Okulu'muzda faaliyet göstermekte olan Gıda Kontrol Topluluğu, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı 2. sınıf önlisans öğrencileri için 10 Ocak 2020 tarihinde Gebze Organize Sanayi'de bulunan TADIM Gıda Mad. San. ve Tic. A.Ş.'ye teknik gezi düzenlendi. Dr. Öğr. Üyesi Uğur SOYKAN rehberliğinde gerçekleşen gezide, öğrenciler Fabrika Üretim Müdürü Kerim YÜKSELTAN'dan kuruyemiş hammadde kabulü, hammaddeye yapılan analizler, kuruyemiş işleme aşamaları, üretim sırasında dikkat edilen hususlar ve ürünlerin ambalajlanması ile ilgili ayrıntılı bilgi aldılar. Gıdaların üretiminde kalite ve kontrolün önemini daha iyi kavrayan öğrencilerimiz kuru yemiş üretiminde kullanılan cihazları da yakından görme ve inceleme fırsatı buldular. Fabrika gezisi sonunda öğrencilerimize  birer paket TADIM ürünleri içeren hediye verildi bu ince düşüncelerinden dolayı TADIM Gıda Mad. San. ve Tic. A.Ş.'ye teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca öğrencilerimiz, gezi dönüşünde Sakarya'da bulunan Sapanca Gölü'ne de gezdiler. Gezimiz fotoğraf çekimleriyle son buldu.