BAİBÜ Dış Ticaret Topluluğu, EVYAPPORT'a teknik gezi düzenledi.

28 Aralık 2019

BAİBÜ Dış Ticaret Topluluğu; 26.12.2019 tarihinde Öğr. Gör. Dilek İPEK’in koordinatörlüğünde, Dış Ticaret Programı öğrencileri ve Öğr. Gör. Gökhan EĞİLMEZ’in katılımıyla Kocaeli Evyapport’a teknik gezi düzenlemiştir.

Teknik gezinin ilk bölümünde; Evyapport Satış ve Pazarlama Uzmanı Sayın Aslıhan Cengiz ve İnsan Kaynakları Uzmanı Sayın Tümay Mutaf; limanın genel özellikleri, işlem kapasitesi ve bölge için önemi, ihracat ve ithalat ürün grupları, armatörler ve de limandaki operasyonel işlem süreçlerinden bahseden bir tanıtım sunumu yapmışlar, sunum sonunda öğrencilerden gelen sorular cevaplandırılmıştır.

Gezinin ikinci bölümünde; Sayın Aslıhan Cengiz tarafından liman sahasında öğrencilerimize yük tahliyesi ve dolumu için kullanılan hareketli ve sabit sahil vinçleri, konteyner tipleri, sıvı siloları, tehlikeli madde tankerleri, forkliftler, kantar gibi liman ekipmanları gösterilmiş ve parmak iskele, boş ve dolu konteyner sahalarının gezdirilmesiyle gezi sona ermiştir.