Meslek Yüksekokulumuzda "Vatan" Konulu Konferans Düzenlendi.

26 Aralık 2019

Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu konferanslarına hız kesmeden devam ediyor.

Milli  bilincin oluşturulması, vatan, millet ve bayrak sevgisi anlayışının güçlendirilmesi amacıyla Meslek Yüksekokulunuz konferans salonunda 25 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 11.00'de Üniversitemiz Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığından Öğr.Gör.Dr. Emine AŞÇI’nın anlatımıyla ‘‘Vatan’’ konulu konferans düzenlenmiştir. Konferansa Yüksekokull Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Veli BAŞARANOL, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Konferans sonunda Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bahattin  ÖZTOPRAK, okulumuza vermiş olduğu değerli katkıdan dolayı Öğr. Gör. Dr. Emine AŞÇI’ya teşekkür belgesini takdim etti. Konferans fotoğraf çekimleri ile son buldu.