Meslek Yüksekokulumuzda Düzenlenen "Sağlıklı Beslenme" Konulu Konferansına Yoğun İlgi !!!

18 Aralık 2019

Meslek Yüksekokulumuz konferans düzenlemeye hız kesmeden devam ediyor.

Meslek Yüksekokulumuzda 18.12.2019 tarihinde Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme Diyetetik Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aylin AKOĞLU tarafından "Sağlıklı Beslenme" konulu bir konferans verildi. Konferansa Yüksekokull Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Veli BAŞARANOL, Yüksekokul Sekreteri Murat MEMİŞ, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Dr. Akoğlu katılımcılara çağımızdaki beslenme alışkanlıkları, sağlıklı ve dengeli beslenme ve besin içerikleri ile ilgili çok önemli bilgiler verdi. Konferansta Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bahattin  ÖZTOPRAK, okulumuza vermiş olduğu değerli katkıdan dolayı Dr. Öğr. Üyesi Aylin AKOĞLU'na teşekkür belgesini takdim etti. Konferans fotoğraf çekimleriyle son buldu.