Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği (TUKDER), Meslek Yüksekokulumuz İnşaat Teknolojisi Programı Öğrencileri için "Tuğla ve Kiremit" Konulu Konferans Verdi.

18 Aralık 2019

Meslek Yüksekokulumuz Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği (TUKDER) Yetkililerini Ağırladı.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK'ın daveti üzerine, 17.12.2019 tarihinde, Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği (TUKDER) Yetkilisi İnşaat Mühendisi  Çetin ÇELİK katılımlarıyla gerçekleşen bir konferans düzenlendi.  İnşaat Programı öğrencileri  için çok faydalı olan bu konferansa İnşaat Programı Öğretim Görevlileri Halil YILMAZ, Murat TABANOĞLU ve Yasin KARA da katıldı. Konferansta öğrencilere inşaat teknolojisinde kullanılan tuğla ve kiremitler, üretim aşamaları ve bu alanda olan yeni gelişmelerle ilgili ayrıntılı bilgiler verildi. Öğrencillerimize vermiş oldukları katkıdan dolayı TUKDER yetkilisi Çetin ÇELİK' e teşekkürlerimizi sunarız.