Meslek Yüksekokulumuzda Öğrenci ve Personelimize Yönelik "Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucu Maddelerin Zararları" Konulu bir Konferans Düzenlendi.

11 Aralık 2019

Meslek Yüksekokulumuz öğrenci ve personel eğitimindeki duyarlılığını sürdürüyor...

Meslek Yüksekokulumuzda, günümüzde ciddi bir tehlike olan madde bağımlılığı hakkındaki duyarlılığı arttırmak için 11.12.2019 tarihinde "Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucu Maddelerin Zararları" konulu bir konferans düzenlendi. Konferansa Yeniçağa Kaymakamı Nurhalil ÖZÇELİK, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Veli BAŞARANOL, Yüksekokul Sekreteri Murat MEMİŞ, akademik ve idari personeller ve  öğrencilerimiz katıldı. Katılımcılara İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Esra Yasemin MEMİŞ tarafından madde bağımlılığı, madde bağımlılığının zararları ve insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkileri hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Konferans fotoğraf çekimleriyle son buldu.