Yaşar Çelik Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti !!!

13 Kasım 2019

Yaşar Çelik Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Yüksekokulumuza Ziyaret !!!

Yaşar Çelik Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri 12 Kasım 2019 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK öğrencilerin Yüksekokulumuza yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek Öğr. Harun KUTAN'a teşekkür etti. Sonrasında konferans salonuna alınan öğrencilere  özellikle Lojistik ve Dış Ticaret Programları hakkında Yüksekokul öğretim elemanları Öğr. Gör. Sibel TEKMEN, Öğr. Gör. Dilek İPEK, Öğr. Gör. Erol GEÇİCİ ve Öğr. Gör. Gökhan EĞİLMEZ ayrıntılı bilgi verdiler. Ayrıca Lojistik Programında bulunan Lojistik Simülasyon Laboratuvarı da Öğr. Gör. Gülriz Hande YILMAZ tarafından öğrencilere tanıtıldı. Sonrasında Yüksekokulumuzu gezen öğrencilere ikramlarda bulunuldu. Gezi fotoğraf çekimleri ile son buldu.