Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı Öğrencileri Dünya Gıda Günü Paneline Katıldı.

18 Ekim 2019

16 Ekim Dünya Gıda Günü sebebiyle üniversitemizde “Gıdada Ar-Ge ve İnovasyon” konulu panel düzenlendi. Bu yıl 4’üncüsü yapılan 16 Ekim Dünya Gıda Günü etkinliği TMMOB Gıda Mühendisleri Odası ve Ziraat Mühendisleri Odası Bolu İl Temsilciliklerinin, Bolu Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün ve Üniversite Sanayi İş Birliği Topluluğu’nun katkılarıyla gerçekleştirildi. Panelde konuşmacı olarak Uludağ İçecek Kalite Güvence ve Ar-Ge Müdürü Tuğba Şimşek, Tarımsal Ekonomi ve Proje Yönetimi Daire Başkanlığı TAGEM Ulusal Projeler Çalışma Grubu Temsilcisi Dr. Nesrin Kurtar Bozbıyık ile Eti Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Gıda Ar-Ge Müdürü Serdar Maraşlı katıldı. Panelde gıdada araştırma geliştirme, üretim geliştirme, gıda sektöründe uygulanan inovatif yöntemler  hakkında öğrencilere ayrıntılı bilgiler verildi. Etkinlik soru-cevap ve ikramlarla sona erdi.