Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu Personeli Prof. Dr. İbrahim ÇAKIR'a Veda Yemeği Düzenledi.

15 Ekim 2019

Yeniçağa Yaşar Çelik MYO personeli Yüksekokulumuzda 9 yıl Müdürlük görevini ifa etmiş değerli hocamız Prof. Dr. İbrahim ÇAKIR için bir veda yemeği düzenledi. Yemeğe Yeniçağa Yaşar Çelik MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK, Yüksekokul Müdür Yardımcıları, Yüksekokul Sekreteri, MYO personeli ve aileleri katıldı. Prof. Dr. İbrahim ÇAKIR'a  okulumuza yapmış olduğu değerli çalışmalarından ve vermiş olduğu emeklerinden dolayı Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK tarafından plaket ve hediye takdim edildi. Ayrıca Yüksekokul Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Uğur SOYKAN ve Öğr. Gör. Veli BAŞARANOL da Prof. Dr. İbrahim ÇAKIR ile görev yapmış Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ayhan TERZİBAŞ ve Öğr.Gör. Murat TABANOĞLU'na  çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Yemeğe katılan tüm Yeniçağa Personeline teşekkür ederiz.