Yeniçağa Yaşar Çelik MYO 2018-2019 Yılı Mezunlarını Törenle Uğurladı.

06 Mayıs 2019

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci yaşandı. Düzenlenen törende 97 öğrenci mezuniyet belgelerini aldı. BAİBÜ Gölköy Kampüsü Mavi Salonda düzenlenen törene, BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa YAMAN, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi ÇAĞLAR, Nalçacılar Uluslararası Nakliyat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin NALÇACI, Bolu Çimento A.Ş. AR-GE ve Kalite Mühendisi Onur ERDOĞAN, İdari ve Mali İşler Sorumlusu Kemal GÜNEŞ ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim ÇAKIR, öğretim görevlileri, öğrenciler, öğrenci aileleri ve basın mensuplarının katılımlarıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından MYO dönem birincisi İnşaat Teknolojisi Programı öğrencisi Ahmet GÜRKAN öğrenciler adına konuşma yaptı. MYO Müdürü Prof. Dr. İbrahim ÇAKIR selamlama konuşmasına Yaşar ÇELİK'e acil şifalar dileyerek başladı. 8. dönem mezunlarını uğurladıkları bu günün öğrencilerimiz için yeni bir başlangıç olduğunu, İzzet BAYSAL ve Yaşar ÇELİK gibi iki değerli insanın adını taşıyan bir diplomaya sahip oldukları için şanlı olduklarını belirten Prof.  Dr. ÇAKIR konuşmasında öğrencilerin eğitimlerine destek veren Bolu Çimento A.Ş.'ye, Nalçacılar Uluslararası Nakliyat A.Ş. 'ye katkı sağlayan, destek veren ve törene katılanlara teşekkür ederek, mezun olan öğrencilere başarılar diledi. Protokol konuşmalarının ardından Bolu Çimento Sanayi A.Ş.’de Beton Teknolojisi alanında uygulamalı eğitimlerini tamamlayan İnşaat Teknolojisi Programı 1. sınıf öğrencilerine sertifikaları verildi.

Meslek Yüksekokulumuzun Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi, İnşaat Teknolojisi, Lojistik ve Dış Ticaret Programlarından mezun olan tüm öğrencilerimize mezuniyet belgelerinin verilmesinden sonra öğrencilerimiz protokol üyelerinin de katılımlarıyla keplerini atarak mezuniyetlerini kutladılar. Program üniversitemiz tarafından ikram edilen kokteylin ardından sona erdi.