Gıda Kalite Kontrol Topluluğu Yüksekokulumuzda "Her Yönüyle Gıda" konferansı düzenledi.

05 Mayıs 2019

Gıda Kalite Kontrol Topluluğu Yüksekokulumuzda 30.05.2019 tarihinde "Her Yönüyle Gıda" adlı konferans düzenledi. Gıda Kalite Kontrol Topluluğu Danışmanı Öğr. Gör. Dr. Uğur SOYKAN'ın katkılarıyla gerçekleştirilen konferansa okulumuz öğrencileri ve çalışanları katıldı. Katılımcılara Bolu Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü personelleri Kimyager Özgür FİDAN ve Gıda Mühendisi Fatma Havva ARI YILDIZ gıdanın hayatımızdaki yeri ve önemi hakkında ayrıntılı bilgi verdiler. Ayrıca konuşmacılar günlük hayatta karşımıza çıkan birçok olayı gıda bilimi ile açıklayarak katılımcıların gıda konusunda daha bilinçli olmasını sağladılar. Katılımcılar  aynı zamanda gıda hakkında merak ettiklerini sorarak detaylı bilgi alma fırsatı yakaladılar. Tüketici bilinci oluşturmak için düzenlenen konferans Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı öğretim elemanlarının konuklarımıza plaket taktimi ve fotoğraf çekimleriyle son buldu.