Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı öğrencileri Erpiliç ve Barilla'ya teknik gezi düzenlediler.

30 Nisan 2019

Meslek Yüksek Okulu'muzda faaliyet göstermekte olan Gıda Kontrol Topluluğu, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı 2. sınıf önlisans öğrencileri için 24 Nisan 2019 tarihinde Erpiliç Entegre Tavukçuluk Üretim Pazarlama ve TİC. A.Ş.'ye ve Barilla Gıda A.Ş'yi 'ye teknik gezi düzenledi. Öğrenciler kanatlı yetiştiriciliği, işleme prosesleri, ileri işlemler ve kanatlı etleri kalite kontrolü hakkında Kesimhane Müdürü Sn. Güntaç Demir'den ayrıntılı bilgi aldılar. Ayrıca kanatlı işleme prosedürlerinin tamamını da görme fırsatı buldular. Erpiliç gezisi sonrası öğrencilerimiz Barilla Gıda A:Ş.'ye geçtiler. Öğrencilerimiz, makarna üretimi, işleme prosesleri ve kalite kontrollerin nasıl yapıldığı hakkında yetkililer tarafından bilgilendirildiler.Gezimiz fotoğraf çekimleriyle sona erdi.