Lojistik Programı Tehlikeli Madde Taşımacılığı dersine TMGD A.Ş. katıldı.

18 Aralık 2018

Okulumuz B.A.İ.B.Ü. Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı öğrencilerinin “Tehlikeli Madde Taşımacılığı”  dersine Öğr.Gör. Gülriz Hande YILMAZ danışmanlığında sektörde 10 yılı aşkın süredir 13 şube ve 81 ilde Türkiye’nin önde gelen firmalarına ulusal- uluslararası anlamda tehlikeli madde eğitimi, belgelendirmesi, lojistiği ile ilgili mevzuat kapsamında danışmanlık hizmeti veren misyon olarak tehlikeli maddelerle ilgili her türlü ihtiyaç ve gereklilikleri karşılamayı ilke edinmiş TMGD A.Ş. yetkilileri katılmıştır. TMGD A.Ş. Operasyon GMY Tankut YILDIZ özellikle tehlikeli maddelerin eşya, çevre, organizma ve her türlü canlı sağlığına verdiği zararların önüne geçmek öncelikle tehlikeli madde bilinciyle oluşacaktır demektedir. Seminerde ADR-IMDG-RID-IATA mevzuatı, tehlikeli madde sınıfları, listesi, paketleme grupları, MSDS, Araç uygunluk belgesi, Tünel kodları, CTU Kod, Un Kodu, levhalar,2019 ADR yönetmeliğindeki olası yenilikler,  TMGD mesleği ile ilgili çeşitli bilgiler ve sektörden vakalar paylaşılmıştır. Eğitim, TMGD A.Ş. Operasyon Temsilcisi TMGD-Dilek SAM tarafından Mida Akaryakıt Ltd.Şti.ne ait Akaryakıt Tankeri başında belgeler, levhalar, yükleme-boşaltma usulleri, araçta bulunması gereken ekipmanların gösterilmesiyle son bulmuştur. Eğitime verdikleri bu destekten dolayı tüm TMGD A.Ş. ailesine teşekkür ederiz.